Vår design

Samefas hatthyllor, klädställ och skohyllor välkomnar och stärker dig i vardagen. Möblerna är tidlösa klassiker som överlever trender och håller i generationer. Fyll dem med saker du tycker om och använder ofta. Din nya keps, sköna mössor, vintagejackan, träningsväskan, loppisfynden eller dina favoritsneakers. En longboard, en scooterhjälm eller ett gäng graffitiburkar. Eller något helt annat. Samefas möbler låter dig skapa egna trender när du verkligen vill visa vem du är. Samefa är en rak och okomplicerad väg till att göra skillnad i miljöer där människor rör sig, trivs och utvecklas. 

Tidlös designgärning

Samefas möbler formges alltid för att vara sammanhängande och tidlösa detaljer i större sammanhang. Den robusta metallen är kraftfull och stilren, men aldrig omänsklig och kall. Produkterna bär alltid spår av en människas hand och speglar hur människor lever. När du ser en Samefa-produkt ska du bli intresserad av vad som händer i rummet. Du ska fråga dig själv: Vem är det som bor här? Vad gör människorna som arbetar här? Vem har lagt energi på att skapa en vacker, genomtänkt miljö? Oavsett trender i världen och strömningar i samhället ska Samefas möbler alltid vara en naturlig del av livets alla historier.

CUSTOM by Samefa

Samefas möbler kännetecknas av stor valfrihet och anpassningsbarhet. Våra hatthyllor, klädställ och skohyllor är modulära för att passa olika typer av verksamheter och rum. För att göra det enklare för dig att välja har vi ett antal standardvarianter, men du kan förstås välja vilken längd och färg du vill. Förnicklat kvalitetsstål med kromade detaljer är alltid standard, men du kan också få dina möbler pulverlackerade. Du kan välja mellan alla RAL-färger RAL Classic-serien. Dessutom kan våra hyllsystem enkelt anpassas för att användas runt hörn och kompletteras med olika typer av tillbehör.

Läs mer

Många av våra produkter finns bedömda i Byggvarubedömningen och Sunda hus.